Sveučilište u Splitu Prirodoslovno-matematički fakultet Odjel za kemiju
Citirajte ovaj rad
Franković, L. (2017). Usporedba prehrambene vrijednosti proteina iz animalnih i biljnih izvora (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:298160
Franković, Lucija. "Usporedba prehrambene vrijednosti proteina iz animalnih i biljnih izvora." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:298160
Franković, Lucija. "Usporedba prehrambene vrijednosti proteina iz animalnih i biljnih izvora." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:298160
Franković, L. (2017). 'Usporedba prehrambene vrijednosti proteina iz animalnih i biljnih izvora', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:298160
Franković L. Usporedba prehrambene vrijednosti proteina iz animalnih i biljnih izvora [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2017 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:298160
L. Franković, "Usporedba prehrambene vrijednosti proteina iz animalnih i biljnih izvora", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:298160