Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Usporedba prehrambene vrijednosti proteina iz animalnih i biljnih izvora

Lucija Franković (2017)
Sveučilište u Splitu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Odjel za kemiju
Citirajte ovaj rad

Franković, L. (2017). Usporedba prehrambene vrijednosti proteina iz animalnih i biljnih izvora (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:298160

Franković, Lucija. "Usporedba prehrambene vrijednosti proteina iz animalnih i biljnih izvora." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:298160

Franković, Lucija. "Usporedba prehrambene vrijednosti proteina iz animalnih i biljnih izvora." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:298160

Franković, L. (2017). 'Usporedba prehrambene vrijednosti proteina iz animalnih i biljnih izvora', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 26.02.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:298160

Franković L. Usporedba prehrambene vrijednosti proteina iz animalnih i biljnih izvora [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2017 [pristupljeno 26.02.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:298160

L. Franković, "Usporedba prehrambene vrijednosti proteina iz animalnih i biljnih izvora", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:298160

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.