prikaz prve stranice dokumenta Usporedba prehrambene vrijednosti proteina iz animalnih i biljnih izvora
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Usporedba prehrambene vrijednosti proteina iz animalnih i biljnih izvora

Franković, Lucija
University of Split
University of Split, Faculty of science
Department of Chemistry

Cite this document

Franković, L. (2017). Usporedba prehrambene vrijednosti proteina iz animalnih i biljnih izvora (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:298160

Franković, Lucija. "Usporedba prehrambene vrijednosti proteina iz animalnih i biljnih izvora." Undergraduate thesis, University of Split, University of Split, Faculty of science, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:298160

Franković, Lucija. "Usporedba prehrambene vrijednosti proteina iz animalnih i biljnih izvora." Undergraduate thesis, University of Split, University of Split, Faculty of science, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:298160

Franković, L. (2017). 'Usporedba prehrambene vrijednosti proteina iz animalnih i biljnih izvora', Undergraduate thesis, University of Split, University of Split, Faculty of science, accessed 25 May 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:298160

Franković L. Usporedba prehrambene vrijednosti proteina iz animalnih i biljnih izvora [Undergraduate thesis]. Split: University of Split, University of Split, Faculty of science; 2017 [cited 2022 May 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:298160

L. Franković, "Usporedba prehrambene vrijednosti proteina iz animalnih i biljnih izvora", Undergraduate thesis, University of Split, University of Split, Faculty of science, Split, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:298160

Please login to the repository to save this object to your list.