prikaz prve stranice dokumenta Maseni udio lipida i sastav masnih kiselina u filetu srdele Sardina pilchardus (Walbaum)
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Maseni udio lipida i sastav masnih kiselina u filetu srdele Sardina pilchardus (Walbaum)

Bukvić, Mariana
Sveučilište u Splitu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Odjel za kemiju

Citirajte ovaj rad

Bukvić, M. (2017). Maseni udio lipida i sastav masnih kiselina u filetu srdele Sardina pilchardus (Walbaum) (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:888867

Bukvić, Mariana. "Maseni udio lipida i sastav masnih kiselina u filetu srdele Sardina pilchardus (Walbaum)." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:888867

Bukvić, Mariana. "Maseni udio lipida i sastav masnih kiselina u filetu srdele Sardina pilchardus (Walbaum)." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:888867

Bukvić, M. (2017). 'Maseni udio lipida i sastav masnih kiselina u filetu srdele Sardina pilchardus (Walbaum)', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:888867

Bukvić M. Maseni udio lipida i sastav masnih kiselina u filetu srdele Sardina pilchardus (Walbaum) [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2017 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:888867

M. Bukvić, "Maseni udio lipida i sastav masnih kiselina u filetu srdele Sardina pilchardus (Walbaum)", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:888867

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.