Sveučilište u Splitu Prirodoslovno-matematički fakultet Odjel za biologiju
Citirajte ovaj rad
Blajić, A. (2021). Genetička transformacija biosinteze terpena i modifikacija okusa citrusa (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:548417
Blajić, Ante. "Genetička transformacija biosinteze terpena i modifikacija okusa citrusa." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:548417
Blajić, Ante. "Genetička transformacija biosinteze terpena i modifikacija okusa citrusa." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:548417
Blajić, A. (2021). 'Genetička transformacija biosinteze terpena i modifikacija okusa citrusa', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:548417
Blajić A. Genetička transformacija biosinteze terpena i modifikacija okusa citrusa [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2021 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:548417
A. Blajić, "Genetička transformacija biosinteze terpena i modifikacija okusa citrusa", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:548417