Sveučilište u Splitu Prirodoslovno-matematički fakultet Odjel za kemiju
Citirajte ovaj rad
Tatarović, I. (2016). Stevija kao prirodni zaslađivač (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:357003
Tatarović, Ivana. "Stevija kao prirodni zaslađivač." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:357003
Tatarović, Ivana. "Stevija kao prirodni zaslađivač." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:357003
Tatarović, I. (2016). 'Stevija kao prirodni zaslađivač', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 05.04.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:357003
Tatarović I. Stevija kao prirodni zaslađivač [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2016 [pristupljeno 05.04.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:357003
I. Tatarović, "Stevija kao prirodni zaslađivač", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:357003