Sveučilište u Splitu Prirodoslovno-matematički fakultet Odjel za biologiju
Citirajte ovaj rad
Akrap, K. (2021). Usporedba sastava slobodnih hlapljivih spojeva vrste Veronica chamaedrys L. izoliranih mikrovalnom ekstrakcijom i vodenom destilacijom (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:524232
Akrap, Karla. "Usporedba sastava slobodnih hlapljivih spojeva vrste Veronica chamaedrys L. izoliranih mikrovalnom ekstrakcijom i vodenom destilacijom." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:524232
Akrap, Karla. "Usporedba sastava slobodnih hlapljivih spojeva vrste Veronica chamaedrys L. izoliranih mikrovalnom ekstrakcijom i vodenom destilacijom." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:524232
Akrap, K. (2021). 'Usporedba sastava slobodnih hlapljivih spojeva vrste Veronica chamaedrys L. izoliranih mikrovalnom ekstrakcijom i vodenom destilacijom', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:524232
Akrap K. Usporedba sastava slobodnih hlapljivih spojeva vrste Veronica chamaedrys L. izoliranih mikrovalnom ekstrakcijom i vodenom destilacijom [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2021 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:524232
K. Akrap, "Usporedba sastava slobodnih hlapljivih spojeva vrste Veronica chamaedrys L. izoliranih mikrovalnom ekstrakcijom i vodenom destilacijom", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:524232