prikaz prve stranice dokumenta Usporedba sastava slobodnih hlapljivih spojeva vrste Veronica chamaedrys L. izoliranih mikrovalnom ekstrakcijom i vodenom destilacijom
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Usporedba sastava slobodnih hlapljivih spojeva vrste Veronica chamaedrys L. izoliranih mikrovalnom ekstrakcijom i vodenom destilacijom

Akrap, Karla
University of Split
University of Split, Faculty of science
Department of Biology

Cite this document

Akrap, K. (2021). Usporedba sastava slobodnih hlapljivih spojeva vrste Veronica chamaedrys L. izoliranih mikrovalnom ekstrakcijom i vodenom destilacijom (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:524232

Akrap, Karla. "Usporedba sastava slobodnih hlapljivih spojeva vrste Veronica chamaedrys L. izoliranih mikrovalnom ekstrakcijom i vodenom destilacijom." Master's thesis, University of Split, University of Split, Faculty of science, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:524232

Akrap, Karla. "Usporedba sastava slobodnih hlapljivih spojeva vrste Veronica chamaedrys L. izoliranih mikrovalnom ekstrakcijom i vodenom destilacijom." Master's thesis, University of Split, University of Split, Faculty of science, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:524232

Akrap, K. (2021). 'Usporedba sastava slobodnih hlapljivih spojeva vrste Veronica chamaedrys L. izoliranih mikrovalnom ekstrakcijom i vodenom destilacijom', Master's thesis, University of Split, University of Split, Faculty of science, accessed 19 May 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:524232

Akrap K. Usporedba sastava slobodnih hlapljivih spojeva vrste Veronica chamaedrys L. izoliranih mikrovalnom ekstrakcijom i vodenom destilacijom [Master's thesis]. Split: University of Split, University of Split, Faculty of science; 2021 [cited 2022 May 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:524232

K. Akrap, "Usporedba sastava slobodnih hlapljivih spojeva vrste Veronica chamaedrys L. izoliranih mikrovalnom ekstrakcijom i vodenom destilacijom", Master's thesis, University of Split, University of Split, Faculty of science, Split, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:524232

Please login to the repository to save this object to your list.