University of Split University of Split, Faculty of science Department of Biology
Cite this document
Akrap, K. (2021). Usporedba sastava slobodnih hlapljivih spojeva vrste Veronica chamaedrys L. izoliranih mikrovalnom ekstrakcijom i vodenom destilacijom (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:524232
Akrap, Karla. "Usporedba sastava slobodnih hlapljivih spojeva vrste Veronica chamaedrys L. izoliranih mikrovalnom ekstrakcijom i vodenom destilacijom." Master's thesis, University of Split, University of Split, Faculty of science, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:524232
Akrap, Karla. "Usporedba sastava slobodnih hlapljivih spojeva vrste Veronica chamaedrys L. izoliranih mikrovalnom ekstrakcijom i vodenom destilacijom." Master's thesis, University of Split, University of Split, Faculty of science, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:524232
Akrap, K. (2021). 'Usporedba sastava slobodnih hlapljivih spojeva vrste Veronica chamaedrys L. izoliranih mikrovalnom ekstrakcijom i vodenom destilacijom', Master's thesis, University of Split, University of Split, Faculty of science, accessed 19 May 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:524232
Akrap K. Usporedba sastava slobodnih hlapljivih spojeva vrste Veronica chamaedrys L. izoliranih mikrovalnom ekstrakcijom i vodenom destilacijom [Master's thesis]. Split: University of Split, University of Split, Faculty of science; 2021 [cited 2022 May 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:524232
K. Akrap, "Usporedba sastava slobodnih hlapljivih spojeva vrste Veronica chamaedrys L. izoliranih mikrovalnom ekstrakcijom i vodenom destilacijom", Master's thesis, University of Split, University of Split, Faculty of science, Split, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:524232