završni rad
Kvaliteta i iskoristivost biljnih proteina u prehrani vegetarijanaca

Kusanović, Elena
Sveučilište u Splitu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Odjel za kemiju

Citirajte ovaj rad

Kusanović, E. (2021). Kvaliteta i iskoristivost biljnih proteina u prehrani vegetarijanaca (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:571989

Kusanović, Elena. "Kvaliteta i iskoristivost biljnih proteina u prehrani vegetarijanaca." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:571989

Kusanović, Elena. "Kvaliteta i iskoristivost biljnih proteina u prehrani vegetarijanaca." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:571989

Kusanović, E. (2021). 'Kvaliteta i iskoristivost biljnih proteina u prehrani vegetarijanaca', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 02.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:571989

Kusanović E. Kvaliteta i iskoristivost biljnih proteina u prehrani vegetarijanaca [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2021 [pristupljeno 02.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:571989

E. Kusanović, "Kvaliteta i iskoristivost biljnih proteina u prehrani vegetarijanaca", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:571989

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.