Sveučilište u Splitu Prirodoslovno-matematički fakultet Odjel za kemiju
Citirajte ovaj rad
Jelavić Šako, A. (2015). Biodostupnost, antioksidacijsko djelovanje i opći utjecaj na zdravlje polifenola maslinovog ulja (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:490024
Jelavić Šako, Anđela. "Biodostupnost, antioksidacijsko djelovanje i opći utjecaj na zdravlje polifenola maslinovog ulja." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:490024
Jelavić Šako, Anđela. "Biodostupnost, antioksidacijsko djelovanje i opći utjecaj na zdravlje polifenola maslinovog ulja." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:490024
Jelavić Šako, A. (2015). 'Biodostupnost, antioksidacijsko djelovanje i opći utjecaj na zdravlje polifenola maslinovog ulja', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:490024
Jelavić Šako A. Biodostupnost, antioksidacijsko djelovanje i opći utjecaj na zdravlje polifenola maslinovog ulja [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2015 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:490024
A. Jelavić Šako, "Biodostupnost, antioksidacijsko djelovanje i opći utjecaj na zdravlje polifenola maslinovog ulja", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:490024