Sveučilište u Splitu Prirodoslovno-matematički fakultet Odjel za kemiju
Citirajte ovaj rad
Juričić, J. (2020). Karotenoidi u hrani (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:739570
Juričić, Josipa. "Karotenoidi u hrani." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:739570
Juričić, Josipa. "Karotenoidi u hrani." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:739570
Juričić, J. (2020). 'Karotenoidi u hrani', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:739570
Juričić J. Karotenoidi u hrani [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2020 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:739570
J. Juričić, "Karotenoidi u hrani", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:739570