završni rad
Maseni udio lipida i sastav masnih kiselina u filetu srdele Sardina pilchardus (Walbaum)

Mariana Bukvić (2017)
Sveučilište u Splitu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Odjel za kemiju
Citirajte ovaj rad...

Bukvić, M. (2017). Maseni udio lipida i sastav masnih kiselina u filetu srdele Sardina pilchardus (Walbaum) (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:888867

Bukvić, Mariana. "Maseni udio lipida i sastav masnih kiselina u filetu srdele Sardina pilchardus (Walbaum)." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:888867

Bukvić, Mariana. "Maseni udio lipida i sastav masnih kiselina u filetu srdele Sardina pilchardus (Walbaum)." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:888867

Bukvić, M. (2017). 'Maseni udio lipida i sastav masnih kiselina u filetu srdele Sardina pilchardus (Walbaum)', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 18.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:888867

Bukvić M. Maseni udio lipida i sastav masnih kiselina u filetu srdele Sardina pilchardus (Walbaum) [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2017 [pristupljeno 18.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:888867

M. Bukvić, "Maseni udio lipida i sastav masnih kiselina u filetu srdele Sardina pilchardus (Walbaum)", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:888867