završni rad
Genetička transformacija biosinteze terpena i modifikacija okusa citrusa

Blajić, Ante
Sveučilište u Splitu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Odjel za biologiju

Citirajte ovaj rad

Blajić, A. (2021). Genetička transformacija biosinteze terpena i modifikacija okusa citrusa (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:548417

Blajić, Ante. "Genetička transformacija biosinteze terpena i modifikacija okusa citrusa." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:548417

Blajić, Ante. "Genetička transformacija biosinteze terpena i modifikacija okusa citrusa." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:548417

Blajić, A. (2021). 'Genetička transformacija biosinteze terpena i modifikacija okusa citrusa', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 26.05.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:548417

Blajić A. Genetička transformacija biosinteze terpena i modifikacija okusa citrusa [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2021 [pristupljeno 26.05.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:548417

A. Blajić, "Genetička transformacija biosinteze terpena i modifikacija okusa citrusa", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:548417

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.