završni rad
Stevija kao prirodni zaslađivač

Ivana Tatarović (2016)
Sveučilište u Splitu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Odjel za kemiju
Citirajte ovaj rad...

Tatarović, I. (2016). Stevija kao prirodni zaslađivač (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:357003

Tatarović, Ivana. "Stevija kao prirodni zaslađivač." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:357003

Tatarović, Ivana. "Stevija kao prirodni zaslađivač." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:357003

Tatarović, I. (2016). 'Stevija kao prirodni zaslađivač', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 25.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:357003

Tatarović I. Stevija kao prirodni zaslađivač [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2016 [pristupljeno 25.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:357003

I. Tatarović, "Stevija kao prirodni zaslađivač", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:357003