prikaz prve stranice dokumenta Štetni spojevi koji nastaju pripremom hrane
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Štetni spojevi koji nastaju pripremom hrane

Jukica, Tea
Sveučilište u Splitu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Odjel za kemiju

Citirajte ovaj rad

Jukica, T. (2019). Štetni spojevi koji nastaju pripremom hrane (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:187080

Jukica, Tea. "Štetni spojevi koji nastaju pripremom hrane." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:187080

Jukica, Tea. "Štetni spojevi koji nastaju pripremom hrane." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:187080

Jukica, T. (2019). 'Štetni spojevi koji nastaju pripremom hrane', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 05.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:187080

Jukica T. Štetni spojevi koji nastaju pripremom hrane [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2019 [pristupljeno 05.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:187080

T. Jukica, "Štetni spojevi koji nastaju pripremom hrane", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:187080

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.