Warning message

Nemate dozvolu za prikaz ovog resursa!
prikaz prve stranice dokumenta Spojevi odgovorni za aromu hrane
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Spojevi odgovorni za aromu hrane

Bravić, Josipa
Sveučilište u Splitu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Odjel za kemiju

Citirajte ovaj rad

Bravić, J. (2019). Spojevi odgovorni za aromu hrane (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:601551

Bravić, Josipa. "Spojevi odgovorni za aromu hrane." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:601551

Bravić, Josipa. "Spojevi odgovorni za aromu hrane." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:601551

Bravić, J. (2019). 'Spojevi odgovorni za aromu hrane', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:601551

Bravić J. Spojevi odgovorni za aromu hrane [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2019 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:601551

J. Bravić, "Spojevi odgovorni za aromu hrane", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:601551

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.