prikaz prve stranice dokumenta Učinak hranjivih tvari na ekspresiju gena
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Učinak hranjivih tvari na ekspresiju gena

Mršić, Viktorija (2019)
Sveučilište u Splitu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Odjel za biologiju

Citirajte ovaj rad

Mršić, V. (2019). Učinak hranjivih tvari na ekspresiju gena (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:258245

Mršić, Viktorija. "Učinak hranjivih tvari na ekspresiju gena." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:258245

Mršić, Viktorija. "Učinak hranjivih tvari na ekspresiju gena." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:258245

Mršić, V. (2019). 'Učinak hranjivih tvari na ekspresiju gena', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 01.08.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:258245

Mršić V. Učinak hranjivih tvari na ekspresiju gena [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2019 [pristupljeno 01.08.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:258245

V. Mršić, "Učinak hranjivih tvari na ekspresiju gena", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:258245

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.