Sveučilište u Splitu Prirodoslovno-matematički fakultet Odjel za kemiju
Citirajte ovaj rad
Perica, K. (2018). Intolerancija na gluten-celijakija (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:232673
Perica, Klara. "Intolerancija na gluten-celijakija." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:232673
Perica, Klara. "Intolerancija na gluten-celijakija." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:232673
Perica, K. (2018). 'Intolerancija na gluten-celijakija', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:232673
Perica K. Intolerancija na gluten-celijakija [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2018 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:232673
K. Perica, "Intolerancija na gluten-celijakija", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:232673