disertacija
Statistical and thermodynamical analysis of the micro-structure in molecular emulsions

Sveučilište u Splitu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Odjel za fiziku
Francuska: Sveučilište Pierre i Marie Curie

Citirajte ovaj rad

Kežić Lovrinčević, B. (2013). Statistical and thermodynamical analysis of the micro-structure in molecular emulsions (Disertacija). Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; Paris: Francuska: Sveučilište Pierre i Marie Curie. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:087663

Kežić Lovrinčević, Bernarda. "Statistical and thermodynamical analysis of the micro-structure in molecular emulsions." Disertacija, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; Francuska: Sveučilište Pierre i Marie Curie, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:087663

Kežić Lovrinčević, Bernarda. "Statistical and thermodynamical analysis of the micro-structure in molecular emulsions." Disertacija, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; Francuska: Sveučilište Pierre i Marie Curie, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:087663

Kežić Lovrinčević, B. (2013). 'Statistical and thermodynamical analysis of the micro-structure in molecular emulsions', Disertacija, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; Francuska: Sveučilište Pierre i Marie Curie, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:087663

Kežić Lovrinčević B. Statistical and thermodynamical analysis of the micro-structure in molecular emulsions [Disertacija]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; Paris: Francuska: Sveučilište Pierre i Marie Curie; 2013 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:087663

B. Kežić Lovrinčević, "Statistical and thermodynamical analysis of the micro-structure in molecular emulsions", Disertacija, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split; Francuska: Sveučilište Pierre i Marie Curie, Paris, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:087663

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.