Sveučilište u Splitu Prirodoslovno-matematički fakultet Odjel za kemiju
Citirajte ovaj rad
Gudelj, V. (2017). Začini u prehrani (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:816218
Gudelj, Veronika. "Začini u prehrani." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:816218
Gudelj, Veronika. "Začini u prehrani." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:816218
Gudelj, V. (2017). 'Začini u prehrani', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 06.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:816218
Gudelj V. Začini u prehrani [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2017 [pristupljeno 06.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:816218
V. Gudelj, "Začini u prehrani", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:816218