diplomski rad
Određivanje stupnja polimerizacije procijanidina iz peteljki grožđa autohtonih dalmatinskih sorti

Knezović, Marina
Sveučilište u Splitu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Odjel za kemiju

Citirajte ovaj rad

Knezović, M. (2023). Određivanje stupnja polimerizacije procijanidina iz peteljki grožđa autohtonih dalmatinskih sorti (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:138401

Knezović, Marina. "Određivanje stupnja polimerizacije procijanidina iz peteljki grožđa autohtonih dalmatinskih sorti." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:138401

Knezović, Marina. "Određivanje stupnja polimerizacije procijanidina iz peteljki grožđa autohtonih dalmatinskih sorti." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:138401

Knezović, M. (2023). 'Određivanje stupnja polimerizacije procijanidina iz peteljki grožđa autohtonih dalmatinskih sorti', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 16.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:138401

Knezović M. Određivanje stupnja polimerizacije procijanidina iz peteljki grožđa autohtonih dalmatinskih sorti [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2023 [pristupljeno 16.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:138401

M. Knezović, "Određivanje stupnja polimerizacije procijanidina iz peteljki grožđa autohtonih dalmatinskih sorti", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:138401

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.