Određivanje stupnja polimerizacije proantocijanidina sjemenki grožđa tiolizom
Sveučilište u Splitu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Odjel za kemiju
Petrović, J. (2022). Određivanje stupnja polimerizacije proantocijanidina sjemenki grožđa tiolizom (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:774489
Petrović, Jakov. "Određivanje stupnja polimerizacije proantocijanidina sjemenki grožđa tiolizom." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:774489
Petrović, Jakov. "Određivanje stupnja polimerizacije proantocijanidina sjemenki grožđa tiolizom." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:774489
Petrović, J. (2022). 'Određivanje stupnja polimerizacije proantocijanidina sjemenki grožđa tiolizom', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 02.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:774489
Petrović J. Određivanje stupnja polimerizacije proantocijanidina sjemenki grožđa tiolizom [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2022 [pristupljeno 02.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:774489
J. Petrović, "Određivanje stupnja polimerizacije proantocijanidina sjemenki grožđa tiolizom", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:774489
Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.