Sveučilište u Splitu Prirodoslovno-matematički fakultet Odjel za biologiju
Citirajte ovaj rad
Jadrijević Mladar, P. (2022). Utjecaji glutena na zdravlje čovjeka (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:631640
Jadrijević Mladar, Petra. "Utjecaji glutena na zdravlje čovjeka." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:631640
Jadrijević Mladar, Petra. "Utjecaji glutena na zdravlje čovjeka." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:631640
Jadrijević Mladar, P. (2022). 'Utjecaji glutena na zdravlje čovjeka', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:631640
Jadrijević Mladar P. Utjecaji glutena na zdravlje čovjeka [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2022 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:631640
P. Jadrijević Mladar, "Utjecaji glutena na zdravlje čovjeka", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:631640