Sveučilište u Splitu Prirodoslovno-matematički fakultet Odjel za kemiju
Citirajte ovaj rad
Jukica, T. (2019). Štetni spojevi koji nastaju pripremom hrane (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:187080
Jukica, Tea. "Štetni spojevi koji nastaju pripremom hrane." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:187080
Jukica, Tea. "Štetni spojevi koji nastaju pripremom hrane." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:187080
Jukica, T. (2019). 'Štetni spojevi koji nastaju pripremom hrane', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 16.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:187080
Jukica T. Štetni spojevi koji nastaju pripremom hrane [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2019 [pristupljeno 16.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:187080
T. Jukica, "Štetni spojevi koji nastaju pripremom hrane", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:187080