Sveučilište u Splitu Prirodoslovno-matematički fakultet Odjel za kemiju
Citirajte ovaj rad
Mimica, M. (2019). Utjecaj gnojidbe i mikorize na sastav hlapljivih tvari u plodu rajčice (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:470954
Mimica, Matea. "Utjecaj gnojidbe i mikorize na sastav hlapljivih tvari u plodu rajčice." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:470954
Mimica, Matea. "Utjecaj gnojidbe i mikorize na sastav hlapljivih tvari u plodu rajčice." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:470954
Mimica, M. (2019). 'Utjecaj gnojidbe i mikorize na sastav hlapljivih tvari u plodu rajčice', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 27.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:470954
Mimica M. Utjecaj gnojidbe i mikorize na sastav hlapljivih tvari u plodu rajčice [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2019 [pristupljeno 27.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:470954
M. Mimica, "Utjecaj gnojidbe i mikorize na sastav hlapljivih tvari u plodu rajčice", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:470954