Sveučilište u Splitu Prirodoslovno-matematički fakultet Odjel za biologiju
Citirajte ovaj rad
Mršić, V. (2019). Učinak hranjivih tvari na ekspresiju gena (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:258245
Mršić, Viktorija. "Učinak hranjivih tvari na ekspresiju gena." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:258245
Mršić, Viktorija. "Učinak hranjivih tvari na ekspresiju gena." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:258245
Mršić, V. (2019). 'Učinak hranjivih tvari na ekspresiju gena', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 06.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:258245
Mršić V. Učinak hranjivih tvari na ekspresiju gena [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2019 [pristupljeno 06.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:258245
V. Mršić, "Učinak hranjivih tvari na ekspresiju gena", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:258245