prikaz prve stranice dokumenta Epidemiološki značaj bakterija roda Listeria u hrani
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Epidemiološki značaj bakterija roda Listeria u hrani

Tomičić, Mila
Sveučilište u Splitu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Odjel za biologiju

Citirajte ovaj rad

Tomičić, M. (2019). Epidemiološki značaj bakterija roda Listeria u hrani (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:589643

Tomičić, Mila. "Epidemiološki značaj bakterija roda Listeria u hrani." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:589643

Tomičić, Mila. "Epidemiološki značaj bakterija roda Listeria u hrani." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:589643

Tomičić, M. (2019). 'Epidemiološki značaj bakterija roda Listeria u hrani', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 26.05.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:589643

Tomičić M. Epidemiološki značaj bakterija roda Listeria u hrani [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2019 [pristupljeno 26.05.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:589643

M. Tomičić, "Epidemiološki značaj bakterija roda Listeria u hrani", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:589643

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.