završni rad
Antioksidansi u hrani

Katarina Caktaš (2017)
Sveučilište u Splitu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Odjel za biologiju
Citirajte ovaj rad...

Caktaš, K. (2017). Antioksidansi u hrani (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:831828

Caktaš, Katarina. "Antioksidansi u hrani." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:831828

Caktaš, Katarina. "Antioksidansi u hrani." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:831828

Caktaš, K. (2017). 'Antioksidansi u hrani', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 18.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:831828

Caktaš K. Antioksidansi u hrani [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2017 [pristupljeno 18.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:831828

K. Caktaš, "Antioksidansi u hrani", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:831828