završni rad
Emulzije u prehrani

Radić, Andrea
Sveučilište u Splitu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Odjel za kemiju

Citirajte ovaj rad

Radić, A. (2021). Emulzije u prehrani (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:845328

Radić, Andrea. "Emulzije u prehrani." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:845328

Radić, Andrea. "Emulzije u prehrani." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:845328

Radić, A. (2021). 'Emulzije u prehrani', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 26.05.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:845328

Radić A. Emulzije u prehrani [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2021 [pristupljeno 26.05.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:845328

A. Radić, "Emulzije u prehrani", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:845328

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.