University of Split Faculty of Science Department of Chemistry
Cite this document
Franković, L. (2017). Usporedba prehrambene vrijednosti proteina iz animalnih i biljnih izvora (Undergraduate thesis). Split: University of Split, Faculty of Science. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:298160
Franković, Lucija. "Usporedba prehrambene vrijednosti proteina iz animalnih i biljnih izvora." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Science, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:298160
Franković, Lucija. "Usporedba prehrambene vrijednosti proteina iz animalnih i biljnih izvora." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Science, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:298160
Franković, L. (2017). 'Usporedba prehrambene vrijednosti proteina iz animalnih i biljnih izvora', Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Science, accessed 29 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:298160
Franković L. Usporedba prehrambene vrijednosti proteina iz animalnih i biljnih izvora [Undergraduate thesis]. Split: University of Split, Faculty of Science; 2017 [cited 2024 October 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:298160
L. Franković, "Usporedba prehrambene vrijednosti proteina iz animalnih i biljnih izvora", Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Science, Split, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:298160