master's thesis
Određivanje stupnja polimerizacije procijanidina iz peteljki grožđa autohtonih dalmatinskih sorti

Knezović, Marina
University of Split
Faculty of Science
Department of Chemistry

Cite this document

Knezović, M. (2023). Određivanje stupnja polimerizacije procijanidina iz peteljki grožđa autohtonih dalmatinskih sorti (Master's thesis). Split: University of Split, Faculty of Science. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:138401

Knezović, Marina. "Određivanje stupnja polimerizacije procijanidina iz peteljki grožđa autohtonih dalmatinskih sorti." Master's thesis, University of Split, Faculty of Science, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:138401

Knezović, Marina. "Određivanje stupnja polimerizacije procijanidina iz peteljki grožđa autohtonih dalmatinskih sorti." Master's thesis, University of Split, Faculty of Science, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:138401

Knezović, M. (2023). 'Određivanje stupnja polimerizacije procijanidina iz peteljki grožđa autohtonih dalmatinskih sorti', Master's thesis, University of Split, Faculty of Science, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:138401

Knezović M. Određivanje stupnja polimerizacije procijanidina iz peteljki grožđa autohtonih dalmatinskih sorti [Master's thesis]. Split: University of Split, Faculty of Science; 2023 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:138401

M. Knezović, "Određivanje stupnja polimerizacije procijanidina iz peteljki grožđa autohtonih dalmatinskih sorti", Master's thesis, University of Split, Faculty of Science, Split, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:138401

Please login to the repository to save this object to your list.