University of Split Faculty of Science Department of Chemistry
Cite this document
Petrović, J. (2022). Određivanje stupnja polimerizacije proantocijanidina sjemenki grožđa tiolizom (Undergraduate thesis). Split: University of Split, Faculty of Science. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:774489
Petrović, Jakov. "Određivanje stupnja polimerizacije proantocijanidina sjemenki grožđa tiolizom." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Science, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:774489
Petrović, Jakov. "Određivanje stupnja polimerizacije proantocijanidina sjemenki grožđa tiolizom." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Science, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:774489
Petrović, J. (2022). 'Određivanje stupnja polimerizacije proantocijanidina sjemenki grožđa tiolizom', Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Science, accessed 31 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:774489
Petrović J. Određivanje stupnja polimerizacije proantocijanidina sjemenki grožđa tiolizom [Undergraduate thesis]. Split: University of Split, Faculty of Science; 2022 [cited 2024 October 31] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:774489
J. Petrović, "Određivanje stupnja polimerizacije proantocijanidina sjemenki grožđa tiolizom", Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Science, Split, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:774489