University of Split Faculty of Science Department of Chemistry
Cite this document
Jelavić Šako, A. (2015). Biodostupnost, antioksidacijsko djelovanje i opći utjecaj na zdravlje polifenola maslinovog ulja (Undergraduate thesis). Split: University of Split, Faculty of Science. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:490024
Jelavić Šako, Anđela. "Biodostupnost, antioksidacijsko djelovanje i opći utjecaj na zdravlje polifenola maslinovog ulja." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Science, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:490024
Jelavić Šako, Anđela. "Biodostupnost, antioksidacijsko djelovanje i opći utjecaj na zdravlje polifenola maslinovog ulja." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Science, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:490024
Jelavić Šako, A. (2015). 'Biodostupnost, antioksidacijsko djelovanje i opći utjecaj na zdravlje polifenola maslinovog ulja', Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Science, accessed 13 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:490024
Jelavić Šako A. Biodostupnost, antioksidacijsko djelovanje i opći utjecaj na zdravlje polifenola maslinovog ulja [Undergraduate thesis]. Split: University of Split, Faculty of Science; 2015 [cited 2024 November 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:490024
A. Jelavić Šako, "Biodostupnost, antioksidacijsko djelovanje i opći utjecaj na zdravlje polifenola maslinovog ulja", Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Science, Split, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:490024